header logo

Milyen rendezvényekre alkalmas az Ádám Villa?

többekközött:

 

Konferenciára

 

Az Ádám Villa ideális konferencia helyszín kisebb létszámú, különleges rendezvények, szakmai bemutatók, kiállítások, konferenciák, összejövetelek számára Budapest szívében a Városligettől pár lépésre. A villa kialakítása reprezentatív, minden részlete a minőséget, az élő hagyományokat és eleganciát sugallja, így képviselheti velünk azt a színvonalat, amit Ön is nyújt.

Segítünk a konferencia zökkenőmentes lebonyolításában, hogy minden itt töltött perc kellemesen és hasznosan teljen, értéket adhasson vendégeinek. A konferenciaszervezés a mi megfogalmazásunkban más, mint a helyszín, vendéglátás, technika sablonosan összerakott egysége.

A villa csendes, parkos kertben áll, a termek belső akusztikája is kiváló, így akár 60-70 résztvevő is jól lát és hall mindent, hangosítás sem feltétlenül szükséges.

Amennyiben igénylik minden technikai eszközt is biztosítani tudunk a konferenciához, méghozzá modern és kiváló minőségben.

A termek sötétíthetők is. Professzionális 3000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink, minden fényviszonyok között működőképesek. Igény szerint laptopot, presentert, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk. A nagy technikai igényű konferenciák esetén rendelkezésre áll, külön e célból épített nagyfeszültségű áramvételi lehetőség is a villában.

Az eseményt professzionális munkatársakkal megörökítjük, így kérhet videofelvételt, hangfelvételt, vagy rendezvényfotózást is.

Az egyik legszebb konferenciahelyszín Budapesten, a Városligetnél: az Ádám Villa a hagyományos eleganciát és ragyogást kínálja a legmodernebb technikai háttérrel! Keresse munkatársainkat, segítünk a konferenciaszervezésben!

 

Ádám Villa konferencia 1
Ádám Villa konferencia 2
Ádám Villa konferencia 3
Ádám Villa konferencia 4

 

Sajtótájékoztatóra

 

Sajtótájékoztatók, céges rendezvények szervezéséhez ideális helyszínt biztosítunk, nemzetközi színvonalon, exkluzív környezetben. Velünk rugalmasabban tud szervezni, mint egy szállodával, vagy étteremmel, mivel itt mindent az Ön és rendezvénye igényeihez tudunk igazítani.

Reprezentatív, ám elérhető költségvetésű sajtótájékoztatót szeretne tartani? Cégek, intézmények, alapítványok, de akár diplomáciai szervezetek számára is alkalmas, méltó helyszín az Ádám Villa. A Fasorban, csendes, saját ősfás, parkos és belső kertes részen áll, szinte a város szívében, az elegáns történelmi villanegyedben.

A termek gyönyörűen díszítettek, ám a belső akusztika is kiváló, így ültetve akár 60-70, résztvevő is jól lát és hall mindent, hangosítás sem feltétlenül szükséges.

Teljes hátteret biztosítunk, így Önnek csak meg kell tartania a programot, mi a parkolástól a vendégek ellátásáig, a sajtó fogadásáig mindent vállalunk.

Nincs kötelező fogyasztás, Ön azt kér, amit szeretne, és meghozatjuk. Ezt akár az Ön cateringes partnere is intézheti, kérheti pusztán a termeket is. PR és rendezvényszervező ügynökségek számára partneri megállapodás lehetséges.

A termek sötétíthetők is. Professzionális 3000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink, minden fényviszonyok között működőképesek. Igény szerint laptopot, presentert, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk. A nagy technikai igényű világosításnak vagy kameráknak külön e célból épített nagyfeszültségű áramvételi lehetőség is van a villában.

Gyönyörű terasz és ápolt, parkos kert várja vendégeit, így tavasztól őszig a megszokottól eltérő, exkluzív külső helyszínt is tudunk biztosítani sajtótájékoztatójához, rendezvényéhez. Történelmi környezet a ma híreinek: ez az Ádám Villa. Keresse munkatársainkat, segítünk előkészíteni rendezvényét!

 

Ádám Villa sajtótájékoztató 1
Ádám Villa sajtótájékoztató 2
Ádám Villa sajtótájékoztató 3
Ádám Villa sajtótájékoztató 4

 

Tréningre, oktatásra

 

Az Ádám Villában minden adott, hogy stílusos és színvonalas környezetben tarthassa meg oktatási rendezvényeit. Nem csak az lesz emlékezetes, amit mond, hanem az is, ahol mondja. A résztvevők és az oktatók számára minden feltételt a legmagasabb minőségben – ám piacképes áron tudunk biztosítani.

Rugalmasak vagyunk, a hotelekkel és az éttermekkel szemben: nálunk nincs kötelező fogyasztás, a termet önállóan is bérelheti. Catering: csak azt és csak annyit rendelhet, amennyire szükség van az adott rendezvényhez, de saját szervezésben is megoldhatja. Igény szerint azonban bármilyen típusú ellátást biztosítunk.

Miért más, mint egy sima oktatóterem?

Mi hiszünk az élmény erejében, és így alakítottuk ki ezt a stílusos, elegáns rendezvényhelyszínt, oktatási helyszínt Budapest egyik legszebb villájában. Emberközeli, gyönyörű, kertre néző ablakok, természetes fény és jó levegő, külső terasz… Mindez Pesten, a város szívében.

A termek sokféle módon berendezhetők, iskolapadosan és színháztermesen is. A belső akusztika kiváló, nem kell feltétlenül hangosítás. Amennyiben kéri, természetesen a hangosításban is segítünk, álló és fejmikrofonokkal. Filmvetítéshez, diavetítéshez, prezentációhoz kivetítőt biztosítunk. Kérésre flipchartot, pulpitust, laptopot, professzionális 3000 ANSI lumen fényerejű projektort biztosítunk. A villában szélessávú wi-fi elérés is van.

Sorozatos, visszatérő tanfolyamhelyszín tréninghelyszín foglalásra az áraink kedvezményesek. Munkanapokon további kedvezmények! Tréningcégek, coach cégek, továbbképző intézmények, iskolák számára partneri ajánlatot adunk.

 

Ádám Villa tréning 1
Ádám Villa tréning 2
Ádám Villa tréning 3
Ádám Villa tréning 4

 

Partnertalálkozóra

 

Az Ádám Villa egy önálló, csodaszépen felújított antik villa a Ligetnél, saját ősfás parkkal, belső kerttel, több klasszikus teremmel, reprezentatív kialakítással. Ideális hely itt összehoznia a partnereit, nálunk zavartalanul tudja megszervezni a rendezvényét. Minden adott, ami egy stílusos és exkluzív zártkörű találkozóhoz, bemutatóhoz, vagy konferenciához elképzelhető.

Miért jobb itt, mintha vendéglátóhelyre vinné partnereit?

Garantáltan csak az jön be, akiket meghívott, nincsenek más vendégek, átmenő forgalom, vagy zaj. Diszkrét, kellemes és zárt környezetet biztosítunk, méltó környezetet vendégei számára. Rugalmasak vagyunk, a hotelekkel és az éttermekkel szemben: nálunk nincs kötelező fogyasztás, vagy foglalás, a termeket önállóan is bérelheti.

Catering

Csak azt és csak annyit rendelhet, amennyire szükség van az adott rendezvényhez, bármilyen típusú ellátást biztosítunk a büfétől az ültetett tányéros szervírozásig.

Árubemutatáshoz standokat, kiállítási elemeket, paravánokat, hostesseket, különleges megvilágításokat is tudunk adni.

Catering partnerünk az Ikon Catering Hungary Kft.

A villa azok számára egy gyöngyszem, akik a különleges, európai minőséget, a legszebb magyar nagypolgári hagyományt és a kifinomult stílust keresik. Több vagyunk, mint egy átlagos céges rendezvényhelyszín, rendezvényterem, nálunk a minőségi környezet és a családias, ám mégis professzionális ellátás az első. Sokszorosan megtérülhet ez a fajta gondoskodás cége számára.

 

Ádám Villa partnertalálkozó 1
Ádám Villa partnertalálkozó 2
Ádám Villa partnertalálkozó 3
Ádám Villa partnertalálkozó 4

 

Esküvőre

 

Különleges esküvőhelyszínt keres a város szívében?

Az Ádám Villa a Városligettől pár lépésre a fasorban található. Olyan szép, mint egy ékszerdoboz, klasszikus, romantikus stílusú termeiben kimondani a boldogító igent egy életre szóló emlék marad. Esküvői terembérlés lehet csak a szertartás idejére is, de itt egyszerre meg is tudja rendezni az esküvői vacsorát, vagy az esküvői ebédet, vagy fogadást is. A termek falai, a lépcsőház csodaszépen felújított, a parketta és a faburkolatok is.

A villa csendes, saját ősfás, parkos kertben áll, 60-80 vendég részére ideális. Amennyiben igénylik, minden professzionális technikai eszközt is biztosítani tudunk a zenétől a kivetítőkig, hangosításig. Nálunk csak a helyszínt is bérelheti, nincs kötelező fogyasztás.

A berendezés szintén az Önök ízlésén, illetve a vendégek létszámán múlik, mi a székektől az asztalokon és a textileken és a technikai eszközökön át mindent tudunk adni, illetve egyénileg is fel tudjuk dekoráltatni, díszíteni a házat.

Adott minden feltétel: egy csodaszép épület és segítőkész rendezvényszervező kollégák. A többi az Önök kívánságán múlik, itt megvalósíthatja álmait kötöttségek nélkül professzionális színvonalon. A lényeg a rugalmasság és a minőség.

Catering partnerünk az Ikon Catering Hungary Kft.

Teremdíszítést, asztaldíszítést intézheti Ön a saját virágosával, dekorosával, vagy megállapodás szerint mi elkészíttetjük.

Esküvői zene, DJ, zenekar, fotós, videós, műsor szintén nagyon rugalmas, Ön intézheti, akivel szeretné, vagy ajánlunk partnereink közül.

 

Ádám Villa esküvő 1
Ádám Villa esküvő 2
Ádám Villa esküvő 3
Ádám Villa esküvő 4

Rendezvényt szervez?

Biztosan szeretné tudni, hogy a választott helyszín alkalmas az ön rendezvényére?

Kattintson ide:

Helyszínt keres?

Érdekli egy dátum, vagy kérdése van szolgáltatásainkkal, árainkkal kapcsolatban?

Kattintson ide: